Facebook
Bejelentkezés dátuma:
Éjszakák száma:

Karácsonyi céges rendezvények

Foglalja le időben karácsonyi céges rendezvénye helyszínét. A Zichy Park Hotel tökéletes megoldás. Távol a város zajától, gyönyörű környezetben helyezkedik el birtokunk, ahol a jól felszerelt, tágas rendezvénytermek mellett külön épületek segítik a rendezvény zökkenőmentes lebonyolítását. 

Tovább

Tréningek

A Zichy Park Hotel kiváló helyszíne kisebb-nagyobb tréningeknek, továbbképzéseknek. Nyugodt környezetet és zavartalan körülményeket biztosítunk, teljes ellátással.

Tovább

Vidéki hangulatú csapatépítők speicalistája

– ha a főnök és a kollégák is unják már az elegáns, de unalmas szállodákban töltött rendezvényeket.

Tovább

Sátras esküvő gyönyörű környezetben

Legyen felejthetetlen a nagy nap a 15 hektáros Zichy Birtokon, ahol vidéki hangulat várja négycsillagos kényelemben. A gyönyörű, tóparti szertartás után, 150 személyes modern sátorban a vidám lakodalom akár reggelig is tarthat. Hozzáértő csapatunk örömmel valósítja meg egyedi elképzeléseit. Mindezt igen kedvező áron kínáljuk, kérje ajánlatunkat!

Tovább

Céges rendezvény

Bármilyen céges rendezvény esetén a Zichy Park Hotel igazán jó megoldásokat kínál. Jól felszerelt előadótermekkel, vidéki nyugalommal és rengeteg szabadtéri programlehetőséggel várjuk Bikácson.  

Tovább

Vidéki esküvő

Tegye felejthetetlenné élete nagy napját Bikácson, a Zichy Park Hotelben. Vidéki romantika, esküvő a tóparton, gyönyörű környezetben, a természet lágy ölén. Hozzáértő csapattal és egyéni megoldásokkal várjuk.

Tovább

Családi rendezvény

Jó dolog, mikor a család összejön és együtt köszönti az ünnepeltet. Ennek a napnak mindig tökéletesnek kellene lennie! Legyen szó szülinapról, ballagásról, házassági évfordulóról a festői környezetben fekvő Zichy Park Hotel kiváló helyszínként szolgál mindegyik alkalomhoz, eseményhez.

Tovább

Céges csapatépítő programok

Szállodánk színes csapatépítő proramokkal várja vendégeit, minden évszakban. Mesés környezet, szabadtéri programlehetőségek, jól felszerelt konferenciatermek. 

Tovább

Konferenciák

A Zichy Birtok alkalmas kisebb konferenciák bonyolítására. A mesés természet és a jól felszerelt konferenciaterem mellett számos programlehetőség várja a résztvevőket.

Tovább
1
Legfrissebb híreink
A karácsonyi időszak elég stresszes tud lenni, aminek köszönhetően nem tudunk minőségi időt tölteni a szeretteinkkel. Érdemes ezért kiszakadni az ünnepek eljövetelével a megszokott környezetből, és egy vidéki helyszínen élvezni...
Senki sem tud ellenállni egy kiscicának, kiskutyának vagy akár egy póninak. Azonnal szeretnénk megsimogatni, a közelében lenni, etetni,...
Lassan vége a nyaralásnak, kezdődnek ismét a dolgos hétköznapok. Tele élményekkel, kicsit szomorkásan hagyjuk magunk mögött az elmúlt...
Nyári étlapunk legkedveltebb fogása vitathatatlanul a tejszínes gyümölcsleves. Vendégeink kortól függetlenül rajonganak érte,...
Zichy Park Hotel

 

Elérhetőség

Cím: H-7043 Bikács-Kistápé LigetCím: H-7043 Bikács-Kistápé Liget

Telefonszám Telefon: KATTINTSON

© 2013 - 2018 Zichy Park Hotel Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient| Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok